Specialist in sportartikelen, teamkleding en bedrukkingen

  • icon info@teamsportequip.nl
  • icon +31 (0)20 – 616 1734

Teamsport Equip is gespecialiseerd in allerlei soorten sportartikelen, teamkleding en bedrukkingen.

Wij leveren aan onder andere: verenigingen, scholen, bedrijven, voetbal- en keeperscholen, gemeentelijke instanties, scheidsrechters, trainers/coaches, private label merken en particulieren. Al met al, voor iedereen die van sport, lifestyle en fashion houdt.

Ook voor evenementen en promotionele doeleinden of voor sportdagen en bedrijfsuitjes. TeamsportEquip levert de outfit die past bij de identiteit van jouw vereniging, bedrijf of school.

Bezoekadres

Jan Pieter Heijestraat 153, 1054MG Amsterdam

Contact

Telefonisch +31 (0)20 – 616 1734 of per mail info@teamsportequip.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Webshop

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van sportartikelen en kleding die we aan jouw identiteit koppelen. Dit doen we door te kiezen voor de juiste methode in de verschillende manieren van het bedrukken van de kleding.

Vestiging

Wii zijn gevestigd in het bruisende stadsdeel Oudwest in Amsterdam, op een steenworp afstand van het meest bekende park van Nederland, het Vondelpark.

Showroom

TeamsportEquip is niet alleen online actief. Wij hebben een showroom in Amsterdam. Hier ontvangen wij, onder het genot van een kopje koffie, onze klanten om samen te bepalen wat de exacte wensen zijn. Daarnaast komen wij graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken en in kaart te brengen voor uw vereniging, bedrijf, merk of school.